Brukerverktøy

Nettstedverktøy


xml_import

====== Forskjeller ====== Her vises forskjeller mellom den valgte versjonen og den nåværende versjonen av dokumentet.

Lenk til denne sammenligningen

Begge sider forrige revisjon Forrige revisjon
Neste revisjon
Forrige revisjon
xml_import [2016/01/21 10:30]
kjell
xml_import [2016/09/20 12:35]
kjell
Linje 3: Linje 3:
 For å gjøre det mulig å importere data fra andre kilder har vi lagt inn en mulighet for importering av xml-filer. Foreløpig er det to formater som støttes: For å gjøre det mulig å importere data fra andre kilder har vi lagt inn en mulighet for importering av xml-filer. Foreløpig er det to formater som støttes:
  
-  - Et SIMIEN-spesifikt format som er tilpasset inndata som kreves i NS3031. Formatet er beskrevet i denne {{:inputxml.zip|filen}} (input.xml innholder en beskrivelse av formatet og test.xml er et eksempel som kan importeres i SIMIEN)+  - Et SIMIEN-spesifikt format som er tilpasset inndata som kreves i NS3031. Formatet er beskrevet i denne {{:inputxml2.zip|filen}} (input.xml innholder en beskrivelse av formatet og test.xml er et eksempel som kan importeres i SIMIEN)
   - gbXML er et åpent format som støttes av flere CAD-systemer. Det er lagt inn en begrenset støtte for import av dette formatet. Denne importen er fortsatt under utvikling så feil/​mangler kan forekomme   - gbXML er et åpent format som støttes av flere CAD-systemer. Det er lagt inn en begrenset støtte for import av dette formatet. Denne importen er fortsatt under utvikling så feil/​mangler kan forekomme
  
 Importfunksjonen ligger i filmenyen. Importfunksjonen ligger i filmenyen.
xml_import.txt · Sist endret: 2016/09/20 12:35 av kjell